Zwangerschapsmassage

Volgens de Ayurveda moeten zwangere vrouwen altijd met zachtheid behandeld worden. Ze mag zich geen zorgen maken, ze mag niet boos gemaakt worden. Alles is er op gericht om de zwangerschap in harmonie door te brengen. Dit heeft een gunstige invloed op de foetus en hierdoor kan het zich optimaal ontplooien.

Omdat de zwangere vrouw nu voor twee afvalstoffen moet afvoeren, wordt ze traditioneel, in India, veel gemasseerd. Dit kalmeert het zenuwstelsel en voert afvalstoffen goed af. Dit voorkomt, dat na de zwangerschap, de kanalen (energiebanen) verstopt raken en ziektes kunnen ontstaan. Ook na de bevalling wordt de vrouw zoveel mogelijk gemasseerd, liefst elke dag.

Bij Jade kunnen zwangere vrouwen tot de laatste week massage krijgen. Er wordt een geurige, warme olie gebruikt die rustgevend werkt. Er worden speciale technieken gebruikt, zodat de afvalstoffen goed worden afgevoerd en de vrouw zich heerlijk kan ontspannen. Ze wordt ook weer vitaler door de massage. In de laaste maanden wordt ze op de zij gemasseerd. Een comfortabele en makkelijke houding.

Een volledige massage (van teen tot hoofd): € 90,– en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.(alternatieve geneeswijzen)