Opfrisdag Massage Opleiding: nieuwe technieken voor rug- en nekklachten

Home » Opfrisdag Massage Opleiding: nieuwe technieken voor rug- en nekklachten

De afgelopen twee jaar hebben we met zijn allen veel thuis gezeten. De lockdowns beperkte onze bewegingsvrijheid. Horeca gelegenheden sloten de deuren en evenementen werden afgeblazen. Dus er was weinig buiten de deur te doen. Maar de grootste reden van het vele thuis zitten is dat veel mensen thuis gingen werken. Dit leidde vrijwel direct tot een enorme toename van rugklachten en nekklachten.

En ook nu is het aantal mensen met rugklachten nog steeds hoog. Rugklachten en nekklachten zijn dus actueler dan ooit.

Ook in de Ayurvedische praktijk zullen meer mensen zich aanmelden met rugklachten. Daarom bieden extra technieken uit de Ayurveda (marma) en fysiotherapie (mobilisatie technieken en triggerpoints) om jouw Ayurvedische massage mee aan te vullen. En aan de toenemende hulpvraag bij rug- en nekklachten te voldoen.

Op (nader te bepalen datum) vindt er een opfris cursus plaats, aangevuld met nieuwe behandeltechnieken voor rugklachten. De opzet van de dag is jullie de mogelijkheid te geven om de Ayurvedische massage, onder begeleiding van een massage docent, op elkaar te oefenen. Ook hebben jullie misschien in de loop van de tijd zelf dingen toegevoegd aan de massage en nieuwe inzichten verkregen. Er is ruimte om inzichten en technieken uit te wisselen mocht je dat willen. Tijdens het doen va de massage zullen technieken voor rug- en nekklachten worden besproken en meteen worden geoefend. Eigenlijk zoals de lessen er vroeger uitzagen 😉

Leuk om elkaar weer te zien terwijl we nuttig bezig zijn!

Prijs: nader te bepalen

Locatie: nader te bepalen

Docent: Jayant Makhan, ….

Meld je aan voor de nieuwsbrief: