Home

We zijn in Nederland gestopt met ons centrum en wonen nu in het buitenland, maar we willen nog steeds graag onze ervaring delen en door middel van nieuwsbrieven en video’s op Youtube informatie over gezondheid/lifestyle geven.

Chan kan diagnoses geven via zoom. Geef je hiervoor op via triguna1954@gmail.com.

Bent u geïnteresseerd in een individuele opleiding bijvoorbeeld Ayurvedische Massage, stoelmassage of marma therapie, neem dan contact op met Jayant Makhan: rugtotaal@gmail.com.

Informatiedag opleidingen 16 oktober van 14 – 16 uur.

Locatie: Yogapoint Leidsche Rijn, Strijkviertel 26 in de Meern.

Programma:

Van 14.00 – 14.45 uur informatie en demonstratie over de opleiding tot docent Nadi-Prana (Meridiaan Qigong) meer informatie en zie de video van Chan hier

Van 15.00 – 15.30 informatie over individuele opleidingen. Volg je elders een theoretische Ayurveda opleiding en heb je behoefte aan het aanleren van praktische vaardigheden dan kun je bij Jayant een individuele opleiding op maat krijgen. Maar wil je meer de breedte in bijvoorbeeld Ayurvedische massagetechnieken, theorie en yoga, dan is dat ook mogelijk.
Andere voorbeelden zijn: individuele opleiding Marma-therapie of Svedana-therapie (massage met warme zakjes).

Van 15.30 – 16.00 uur informatie over de opfrisdag Massageopleiding met nieuwe technieken voor rug en nekklachten.

We vinden het leuk als je komt maar voor ons is het prettig als we weten hoeveel mensen er komen, dus geef je op via triguna1954@gmail.com.