Home

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BETERE GEZONDHEID, MEER ONTSPANNING EN GOEDE OPLEIDINGEN?

 

Welkom bij Jade Ayurvedic Healthcenter. Wij helpen u in balans te komen en te blijven, zodat u vanuit eigen kracht optimaal kunt leven. De basis en inspiratiebron voor Jade is de holistische natuurgeneeswijze Ayurveda uit India. Ayurveda gaat uit van het zelfgenezend vermogen van de mens. Wij helpen u uw eigen genezende kracht te (her) ontdekken en begeleiden u naar meer ontspanning en een betere gezondheid. Onze Ayurvedische massage, kruidentherapie en acupunctuur, helpen uw lichaam te ontspannen en uw geest tot rust te brengen. Jade biedt daarnaast meditatie, meridiaan Qigong, voedingstherapie en marmafysiotherapie ter bevordering van uw fysiek en geestelijk welzijn.Hierin hebben we al meer dan 25 jaar ervaring.

OPLEIDINGEN, zowel voor een (nieuw) beroep als voor eigen ontwikkeling. 

Deze opleidingen zijn zowel op basis van Ayurveda als de Chinese geneeskunde. Onze massage-opleiding is erg populair en wordt hier al 18 jaar gegeven. Meer informatie onder opleidingen en workshops.

Vergoeding behandeling

Voor vergoeding van uw behandeling bij Jade kunt u uw polis checken (natuurgeneeskundige consulten (BATC)  (Voor alternatieve geneeswijzen geldt het standaard eigen risico niet!)

Het consult dient direct te worden afgerekend, dat kan contant of per pin. De factuur die u van ons ontvangt kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Korte Ayurvedische diagnose

U kunt elke dag een afspraak maken voor een polsdiagnose en tongdiagnose en het vaststellen van uw body/mind type. U kunt dan geheel vrijblijvend vragen stellen over uw gezondheid en kennis maken met ons en onze mogelijkheden. De kosten van dit spreekuur zijn € 25,- voor 15 minuten. Dit spreekuur is niet bedoeld voor bestaande cliënten. Wilt u een uitgebreider gesprek over uw klachten, dan kunt u ook een langer spreekuur boeken van 45 minuten. De kosten hiervan zijn € 75,–.