Medewerkers

Chanderdath Makhan

chan2

Chanderdath was zeven jaar, toen zijn vader hem de basis van van Ayurveda begon te leren. Op die leeftijd werd hij ook onderwezen in yoga en meditatie. Hij heeft als jongen gewerkt in de kliniek van zijn vader. Toen hij in Nederland kwam is hij steeds bezig geweest met Ayurveda en heeft een eigen praktijk gehad. Later studeerde hij in China: acupunctuur, Qigong, Tai Chi Chuan en Kung Fu. Hij heeft ook een periode in Thailand in een klooster gewoond en in Japan Shiatsu en Japanse vechtkunst gestudeerd. Chan is al 30 jaar docent en heeft ruim 40 jaar ervaring in Ayurveda. Naast zijn kleurrijke geschiedenis en druk bestaan, is Chan altijd muziekliefhebber geweest. Hij is nu gepensioneerd en woont afwisselend in Nederland en het buitenland. Hij geeft hij mindswitch-trainingen, lezingen, opleidingen en diagnoses.

Zijn kennis en ervaring deelt hij o.a. via YouTube filmpjes. (kanaal Jade Ayurvedic Healthcenter)

Zie hier film Chanderdath Makhan pranayama oefeningen:

secrets of pranayama

Frieda de Putter

foto friedaFrieda is acupuncturiste en Ayuvedisch practitioner. Ze heeft altijd lesgegeven in de Ayurvedische basisfilosofie, ook te vinden op YouTube hier
Ze heeft ook de opleiding Ayurvedische voeding samengesteld en deze opleiding 7 jaar verzorgd.
Ze is Yoga, Tai Chi en meditatie docent.
Ze is gepensioneerd maar nog steeds actief en woont afwisselend in Nederland en het buitenland.

Jayant Makhan

step0004Jayant is de zoon van Chanderdath Makhan. Hij heeft van zijn vader Ayurveda geleerd. Na eerst een aantal jaren Bio Medische wetenschappen te hebben gestudeerd heeft hij de opleiding fysiotherapie afgerond en werkt als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in manuele technieken en heeft een eigen complete behandeling, fysiomarma, ontwikkeld.
Hij is tevens docent in de opleiding Ayurvedische Massage en Marmatherapie. Daarnaast geeft hij individuele opleidingen en coaching.

Hij heeft jarenlang Karate en Kung Fu beoefend. Naast zijn werk als fysiotherapeut, werkt Jayant ook als muzikant. Hij componeert muziek en staat als gitarist samen met een band op het podium.