Wie zijn wij

Home » Wie zijn wij

ChanderdathMakhan

Chan Makhan
chan2

Chan was zeven jaar, toen zijn vader hem de basis van Ayurveda begon te onderwijzen. Op die leeftijd werd hij ook getraind in yoga en meditatie.
Later studeerde hij in China TCM, Qigong, Tai Chi Chuan en Kung Fu en in Japan Shiatsu en Japanse vechtkunst, in India heeft hij met zijn meesters de Siddha Ayurveda eigen gemaakt

 

Hij is nu 30 jaar docent en heeft ruim 40 jaar ervaring in geneeskunde

Hij is gepensioneerd en woont afwisselend in Nederland en het buitenland. Hij geeft hij mindswitch-trainingen, lezingen, opleidingen en diagnoses.

Zijn kennis en ervaring deelt hij o.a. via YouTube filmpjes. (kanaal Jade Ayurvedic Healthcenter)
Zie hieronder een film Chan Makhan: pranayama oefeningen

secrets of pranayama

Frieda de Putter

foto friedaFrieda is acupuncturiste en Ayuvedisch practitioner. Ze heeft geruime tijd lesgegeven in Ayurveda, ook te vinden op YouTube o.a.hier
Ze heeft de opleiding Ayurvedische voeding samengesteld en deze opleiding 7 jaar verzorgd.
Momenteel geeft ze deze opleiding online en via Youtube filmpjes.
Ze is Yoga, Tai Chi en meditatie docent.
Ze is gepensioneerd maar nog steeds actief en woont afwisselend in Nederland en het buitenland.

Jayant Makhan

step0004Jayant is de zoon van Chan Makhan. Hij heeft van zijn vader Ayurveda geleerd. Na eerst een aantal jaren Bio Medische wetenschappen te hebben gestudeerd heeft hij de opleiding fysiotherapie afgerond en werkt als fysiotherapeut in zijn eigen praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in manuele technieken en heeft een eigen complete behandeling ontwikkeld.

Hij is tevens docent aan de opleiding Ayurvedische Massage en Marmatherapie en doceert aan Yoga opleidingen de basis van de Ayurveda. Daarnaast geeft hij individuele opleidingen en coaching.

Hij heeft jarenlang Karate en Kung Fu beoefend. Naast zijn werk als fysiotherapeut, werkt Jayant ook als muzikant. Hij componeert muziek en staat als gitarist samen met een aantal bands op het podium.
Kijk voor meer informatie over Jayant op zijn website

 

 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief: