Medewerkers

Chanderdath Makhan

chan2

Chanderdath was zeven jaar, toen zijn vader hem de basis van van Ayurveda begon te leren. Op die leeftijd werd hij ook onderwezen in yoga en meditatie. Hij heeft als jongen gewerkt in de kliniek van zijn vader in Suriname. Toen hij in Nederland kwam is hij steeds bezig geweest met Ayurveda en heeft een eigen praktijk gehad. Later studeerde hij in China: acupunctuur, Qigong, Tai Chi Chuan en Kung Fu. Hij heeft ook een periode in Thailand in een klooster gewoond en in Japan Shiatsu en Japanse vechtkunst gestudeerd. Chan is al 30 jaar docent en heeft ruim 40 jaar ervaring in Ayurveda. Naast zijn kleurrijke geschiedenis en druk bestaan, is Chan altijd muziekliefhebber geweest.

Chanderdath Makhan Qigong oefeningen:

Qigong voor meer kracht

Qigong voor ontspanning

Frieda de Putter

foto friedaFrieda merkte tijdens haar werk als maatschappelijk werkster, dat zij meer affiniteit had met de alternatieve geneeskunde. Ze ging daarom natuurgeneeskunde studeren. Daarna volgde ze een opleiding Chinese geneeskunde en acupunctuur met stage in China. Verder heeft ze zich gespecialiseerd in voeding, cosmetische acupunctuur, eft en ooracupuntuur.
Begin ’90 ontmoette ze Chanderdath Makhan. Van hem en tijdens stdiereizen aan India, heeft ze de Ayurveda geleerd.
Frieda doet dagelijks meditatie, yoga en tai chi chuan. Haar hobby’s zijn tuinieren, reizen en wandelen.

Jayant Makhan

step0004Jayant is de zoon van Chanderdath Makhan. Hij heeft van zijn vader Ayurvedische massage geleerd en is in Jade Ayurvedisch massagetherapeut. Na eerst een aantal jaren Bio Medische wetenschappen te hebben gestudeerd heeft hij de opleiding fysiotherapie afgerond. Hij heeft zich gespecialiseerd in manuele technieken en een eigen complete behandeling, fysiomarma, ontwikkeld. Hij heeft jarenlang Karate en Kung Fu beoefend. Naast zijn werk als ayurvedisch therapeut, werkt Jayant ook als muzikant. Hij componeert muziek en staat als gitarist samen met een band op het podium.

 

Gastdocenten:

Rajeev Aggerwal

rajeev2Rajeev Aggarwal has 20 years of international experience and he worked in Western Europe, Russia, Middle East and India. He coached thousands of people from more than 100 different nationalities in the field of Health, Buiness, Relationship & Personal Development. He worked in senior leadership positions with top multinational companies like Pepsi, Smiths/Frito-Lay’s, Cadbury and Golden Tulip Hotels. He has finished two higher educations (MBA, B.E.). Also he studied various certification master courses in Europe & The USA in the field of coaching/training. He was born in India and was raised in India with Yoga, Meditation and Ayurveda. He is 45 years old & has been living in The Netherlands for the last 15 years.