Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage (Abhyanga massage)

 

Jade Doorn staat bekend om zijn heerlijke Ayurvedische massages. Deze uitgebreide massages kenmerken zich door hun afstemming op de client en het gebruik van warme kruidenolie. De massages duren ongeveer een uur en uw hele lichaam wordt van top tot teen behandeld.

Welke massage u krijgt is afhankelijk van uw body-mind type en eventueel uw klachten. Daarom doen wij eerst een (korte) intake om vast te stellen welk type massage het beste bij u en uw klachten past.

Tijdens de massage gebruiken we speciale warme massageolie, die helemaal is afgestemd op uw body-mind type en eventueel uw klacht. Na de massage kunt u zich ontspannen in een stoombad. De kruiden uit de massageolie worden daardoor nog beter opgenomen. Na het stoombad kunt u nog genieten van een warme douche.

 

hoofdmassage

Afvallen met massage

Een massage wordt ook gebruikt bij mensen die willen afvallen. Dan wordt er gebruik gemaakt van speciale druk- en wrijftechnieken zonder olie. De wrijving die hierbij ontstaat activeert het lichaam en zorgt voor de verbranding van vet. Voor meer info zie hier

Wij masseren ook kinderen en baby’s. Voor meer informatie hierover kunt u bellen met ons centrum.

Positieve effecten van massage:

  • Ontspanning van lichaam en geest.
  • Versterking van het zenuwstelsel.
  • Versterking van het immuunsysteem.
  • Afvoeren van afvalstoffen.

Prijs

Prijs van een volledige Ayurvedische massage is € 90,-  voor een volwassene.
Wilt u iemand een massage cadeau geven, dan kunt u bij ons een cadeaubon kopen.

Dit consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.